سمعک پشت گوشیRIC/RITE

یکی دیگر از انواع سمعک ها سمعک پشت گوشیRIC/RITE است. که به آن ها رسیور در کانال (Receiver-in-canal) یا ریک (RIC)، گاهیاوقات رسیور در گوش (Receiver-in-the-ear) یا رایت (RITE) نیز می گویند. این سمعکها هم در دسته سمعک های پشت گوشی هستند وپشت گوش قرار میگیرند.ولی نسبت به سمعک های پشت گوشی معمولی ظریف تر هستند. رسیور (بلندگو) بیرون از خود سمعک و در مجرا گوش قرار میگیرد و صدا را مستقیم به داخل گوش انتقال میدهند. سمعک و رسیور ازطریق سیم نازکی به هم متصل هستند.
سمعکهای RIC/RITE شامل سه قسمت هستند:
- محفظه خیلی کوچک که پشت گوش قرار میگیرد.
- سیم خیلی نازکی که قسمت پشت گوش را به رسیور متصل میکند.
- رسیور که داخل مجرای گوش قرار میگیرد.
باتری سمعک های RITE و RIC با توجه به اندازه سمعک می توانند، سایز 10 (زرد رنگ)، سایز 312 (قهوهای رنگ)، سایز 13 (نارنجی رنگ) یا باتری شارژی باشند. بهطور معمول طول عمر باتری 10 پنج تا هفت روز، باتری 312 هشت تا ده روز و باتری 13 ده تا پانزده روز است. البته شدت کم شنوایی و سطح تکنولوژی سمعک و تعداد ساعاتی که فرد در روز از سمعک استفاده میکند در طول عمر باتری تاثیر دارد.
مزایای سمعکهای ریک یا رایت
ظرافت :این سمعکها بسیار ظریف هستند. اگرچه بدنه آن پشت گوش قرار میگیرد، اما از نظر ظاهری جلب توجه نمیکنند، مگر اینکه کسی با دقت آن را بررسی کند. سیمی که از بدنه سمعک به داخل مجرای گوش میرود، باریک و نازک است و تقریباً قابلتوجه نیست. به این دو دلیل ، این سمعکها از ظریفترین سمعکهای موجود هستند.
تعویض ساده بلندگو : بلندگو این سمعک ها قابل تعویض است و می توانند کم شنواییهای مختلف، از ملایم تا شدید را پوشش دهند. اگر بلندگو خراب شود،بهراحتی قابل تعویض استو دیگر لازم نیست سمعک برای تعویض بلندگو به لابراتوار فرستاده شود.
معایب سمعکهای ریک یا رایت
مشکلات بلندگو در سمعکهای RIC/RITE :
وقتی بلندگو در مجرای گوش قرار میگیرد، باعث وضوح و شفافیت صدا می شود ولی از طرفی مشکلاتی دارد . در گوش ممکن است محیط مرطوب باشد و جرم گوش وجود داشتنه باشد که بلندگو در معرض آن ها قرار می گیرد .این موارد باعث آسیب به بلندگوی سمعک می شوند.
برای محافظت از بلندگوها از فیلتر سمعک استفاده می شود . ولی بااینحال، بهطور طبیعی جرم وارد بلندگو میشود، مگر اینکه از بلندگو بهخوبی مراقبت کنید و مرتب فیلتر سمعک را تعویض کنید.
در مواردی، این مسئله فقط میتواند خروجی صدا را ببندد و صدای سمعک ضعیف یا قطع شود ولی در مواردی دیگر میتواند به درون بلندگو نفوذ کرده و آن را خراب کند. خوشبختانه، بلندگوها بهراحتی توسط شنواییشناس تعویض میشوند.
موارد منع استفاده از سمعکهای RIC/RITE
موارد منع استفاده از سمعک های RIC/RITE شامل موارد زیر است:
در موارد پارگی پرده گوش یا عمل ماستوئیدکتومی ،این سمعک ها مناسب نیستند. چون، احتمال عفونت گوش میانی و ترشح مایعات در این موارد زیاد است باعث خرابی بلندگوهای سمعک می شود. همچنین افرادی که از ترشح گوش رنج میبرند یا مقدار زیادی جرم در گوششان تولید میشود نیز این مشکل را خواهند داشت.
در مرکز شنوایی دلآوا انواع سمعک های ریک که شامل سمعک های شارژی و باتری می شوند برای بیماران تجویز میشود.ما با ارایه مشاوره کامل و تست سمعک ها برای مراجعین بهترین و مناسب ترین سمعک را برای آن ها تجویز میکنیم.شما میتوانید جهت کسب اطالاعات بیشتر درمورد سمعک ها از طریق شماره های موجود یا واتس اپ با ما در ارتباط باشید.

اخبار
آخرین مطالب
از کجا سمعک بخریم؟
سوال خیلی از افرادی که دچار افت شنوایی می شوند و کاندید دریافت سمعک هستند. این است که…
از کم شنوایی و ناشنوایی چه میدانید؟
به ناتوانی جزئی یا کامل در شنیدن صداها اختلال شنوایی (کم شنوایی یا ناشنوایی) گفته میشود. میزان آن…
انواع سمعک ها را در شکل های مختلف بشناسید.
سمعک یک وسیله ارزشمند و مفید برای افراد دچار مشکل شنوایی است.که باعث تقویت گوش می شود و…